Barbunya fasulyesini düdüklüde pişirmenin ne kadar pratik olduğunu deneyimlemiş biri olarak, ıslatma süresinin gerçekten büyük fark yarattığını söyleyebilirim. Eğer önceden ıslatırsak, 10-15 dakikada pişmesi muazzam bir avantaj. Islatmamışsanız, 25-30 dakika beklemek zorunda kalıyorsunuz ki bu da epey zaman alıyor. Pişirme sırasında eklediğiniz sebzelerle lezzeti artırmak da harika bir fikir. Sizce de düdüklü tencere kullanmak, sağlıklı yemekler hazırlamak için en iyi yöntemlerden biri değil mi?
Barbunya fasulyesini düdüklüde pişirmenin ne kadar pratik olduğunu deneyimlemiş biri olarak, ıslatma süresinin gerçekten büyük fark yarattığını söyleyebilirim. Eğer önceden ıslatırsak, 10-15 dakikada pişmesi muazzam bir avantaj. Islatmamışsanız, 25-30 dakika beklemek zorunda kalıyorsunuz ki bu da epey zaman alıyor. Pişirme sırasında eklediğiniz sebzelerle lezzeti artırmak da harika bir fikir. Sizce de düdüklü tencere kullanmak, sağlıklı yemekler hazırlamak için en iyi yöntemlerden biri değil mi?
Cevap yaz