Barbunya fasulyesini bir gece önceden ıslatmanın önemini merak ediyorum. Acaba ıslatmanın pişirme süresini kısaltması ve fasulyelerin daha yumuşak hale gelmesi gerçekten bu kadar etkili mi? Ayrıca, ıslatılmadan pişirildiğinde sert bir doku ile karşılaşmak sık yaşanan bir durum mu? Islatma işleminin sindirim sorunları üzerindeki etkileri hakkında da bilgi verebilir misiniz?
Barbunya fasulyesini bir gece önceden ıslatmanın önemini merak ediyorum. Acaba ıslatmanın pişirme süresini kısaltması ve fasulyelerin daha yumuşak hale gelmesi gerçekten bu kadar etkili mi? Ayrıca, ıslatılmadan pişirildiğinde sert bir doku ile karşılaşmak sık yaşanan bir durum mu? Islatma işleminin sindirim sorunları üzerindeki etkileri hakkında da bilgi verebilir misiniz?
Cevap yaz