Barbunya haşlama suyu dökülmemeli mi? Yani bu suyu kullanmanın gerçekten bu kadar faydalı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Çünkü yazıda, bu suyun protein, mineral ve aromatik özellikler açısından zengin olduğu vurgulanıyor. Belki de bu suyu çorba ya da salata sosu yapımında kullanmak iyi bir fikir olabilir. Peki, daha önce barbunya haşlama suyunu denediniz mi? Hangi tariflerde kullandınız?
Barbunya haşlama suyu dökülmemeli mi? Yani bu suyu kullanmanın gerçekten bu kadar faydalı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Çünkü yazıda, bu suyun protein, mineral ve aromatik özellikler açısından zengin olduğu vurgulanıyor. Belki de bu suyu çorba ya da salata sosu yapımında kullanmak iyi bir fikir olabilir. Peki, daha önce barbunya haşlama suyunu denediniz mi? Hangi tariflerde kullandınız?
Cevap yaz