Barbunya saklamak ve dolaba yerleştirmek konusunda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Özellikle taze barbunyayı buzdolabında saklama yöntemlerini nasıl uyguluyorsunuz? Hava almayacak şekilde kapatılmış saklama kabı kullanıyor musunuz, yoksa başka yöntemler mi tercih ediyorsunuz? Ayrıca, dondurmayı düşündüğünüzde, haşlama işlemini nasıl yapıyorsunuz? Bu süreçte dikkat ettiğiniz özel noktalar var mı?
Barbunya saklamak ve dolaba yerleştirmek konusunda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Özellikle taze barbunyayı buzdolabında saklama yöntemlerini nasıl uyguluyorsunuz? Hava almayacak şekilde kapatılmış saklama kabı kullanıyor musunuz, yoksa başka yöntemler mi tercih ediyorsunuz? Ayrıca, dondurmayı düşündüğünüzde, haşlama işlemini nasıl yapıyorsunuz? Bu süreçte dikkat ettiğiniz özel noktalar var mı?
Cevap yaz