Dondurulmuş barbunya pişirirken dikkat edilmesi gerekenler ve yöntemler hakkında bu kadar detaylı bilgi vermeniz çok faydalı. Pişirme süreci öncesinde barbunyaların kontrol edilmesi ve yıkanması gerçekten önemli. Peki, kaynatma yöntemini tercih ettiğimizde, suya eklemeden önce barbunyaları önceden haşlamak ya da başka bir işlem yapmak gerekiyor mu? Bu noktada deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Dondurulmuş barbunya pişirirken dikkat edilmesi gerekenler ve yöntemler hakkında bu kadar detaylı bilgi vermeniz çok faydalı. Pişirme süreci öncesinde barbunyaların kontrol edilmesi ve yıkanması gerçekten önemli. Peki, kaynatma yöntemini tercih ettiğimizde, suya eklemeden önce barbunyaları önceden haşlamak ya da başka bir işlem yapmak gerekiyor mu? Bu noktada deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz