Barbunya yemeği yaparken en çok hangi adımda zorlandınız? Malzemeleri hazırlarken taze barbunya mı kullanıyorsunuz, yoksa kuru mu? Özellikle zeytinyağının ısıtılması aşamasında dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Yemeğin pişirme süresi boyunca kontrol etme işlemini nasıl yapıyorsunuz? Ayrıca, servis önerileri arasında en çok hangi yan yemekleri tercih ediyorsunuz?
Barbunya yemeği yaparken en çok hangi adımda zorlandınız? Malzemeleri hazırlarken taze barbunya mı kullanıyorsunuz, yoksa kuru mu? Özellikle zeytinyağının ısıtılması aşamasında dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Yemeğin pişirme süresi boyunca kontrol etme işlemini nasıl yapıyorsunuz? Ayrıca, servis önerileri arasında en çok hangi yan yemekleri tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz