Barbunya pilaki yapmayı hiç denediniz mi? Özellikle düdüklü tencerede pişirmenin lezzetini arttırdığını duydum. Fasulyeleri bir gece önceden ıslatmanın pişirme süresini kısalttığını öğrenmek beni çok etkiledi. Havuç ve soğanı doğrayıp, zeytinyağında kavurmak harika bir başlangıç gibi görünüyor. Domates ve salçayı ekleyip, ardından fasulyeleri katmak gerçekten pratik bir yöntem. Servis önerilerinde limon dilimleri ve maydanozla süsleme fikri çok hoş. Sizce hangi baharatlar eklemek en iyi sonuç verir? Bu tarife eklemek istediğiniz özel bir dokunuş var mı?
Barbunya pilaki yapmayı hiç denediniz mi? Özellikle düdüklü tencerede pişirmenin lezzetini arttırdığını duydum. Fasulyeleri bir gece önceden ıslatmanın pişirme süresini kısalttığını öğrenmek beni çok etkiledi. Havuç ve soğanı doğrayıp, zeytinyağında kavurmak harika bir başlangıç gibi görünüyor. Domates ve salçayı ekleyip, ardından fasulyeleri katmak gerçekten pratik bir yöntem. Servis önerilerinde limon dilimleri ve maydanozla süsleme fikri çok hoş. Sizce hangi baharatlar eklemek en iyi sonuç verir? Bu tarife eklemek istediğiniz özel bir dokunuş var mı?
Cevap yaz