Etli taze barbunya yemeği hazırlarken ilk olarak hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini merak ediyorum. 500 gram taze barbunya fasulyesi ve 300 gram kuşbaşı et dışında başka neler eklemeliyim? Ayrıca, bu yemeği pişirirken dikkat etmem gereken özel bir püf noktasının olup olmadığını da öğrenmek isterim. Domateslerin kabuklarını soymak önemli mi? Yemek pişerken karıştırmanın gerekliliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Etli taze barbunya yemeği hazırlarken ilk olarak hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini merak ediyorum. 500 gram taze barbunya fasulyesi ve 300 gram kuşbaşı et dışında başka neler eklemeliyim? Ayrıca, bu yemeği pişirirken dikkat etmem gereken özel bir püf noktasının olup olmadığını da öğrenmek isterim. Domateslerin kabuklarını soymak önemli mi? Yemek pişerken karıştırmanın gerekliliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz