İshal olduğunda barbunya tüketmek konusunda kararsız kaldım. Yazıda avantajları ve dezavantajları oldukça güzel bir şekilde özetlenmiş. Yüksek lif içeriği nedeniyle sindirim sistemini düzenleyebileceği belirtiliyor ama aynı zamanda gaz yapıcı bir etkisi olduğu da vurgulanmış. Eğer ishalim hafifse belki deneyebilirim ama şiddetli ishal yaşıyorsam, barbunyadan kaçınmak en iyisi gibi görünüyor. Sizce bu durumda en sağlıklı yaklaşım ne olmalı?
İshal olduğunda barbunya tüketmek konusunda kararsız kaldım. Yazıda avantajları ve dezavantajları oldukça güzel bir şekilde özetlenmiş. Yüksek lif içeriği nedeniyle sindirim sistemini düzenleyebileceği belirtiliyor ama aynı zamanda gaz yapıcı bir etkisi olduğu da vurgulanmış. Eğer ishalim hafifse belki deneyebilirim ama şiddetli ishal yaşıyorsam, barbunyadan kaçınmak en iyisi gibi görünüyor. Sizce bu durumda en sağlıklı yaklaşım ne olmalı?
Cevap yaz