Kıymalı barbunya tarifi gerçekten iştah açıcı görünüyor. Barbunya fasulyesinin önceden ıslatılması gerektiğini öğrenmek beni şaşırttı. Bu adımı atladığımızda pişirme süresi uzar mı? Ayrıca, yemeğin yanında hangi tür pilavın daha iyi gideceği konusunda bir fikriniz var mı? Kıymalı barbunya ile birlikte yoğurt ve turşu önerisi de güzel, özellikle de yaz aylarında serinletici bir etki yaratabilir. Baharatlar konusunda da denemek istediğim farklı tatlar var; mesela defne yaprağı ekleyerek yemeği biraz daha aromatik hale getirmeyi düşünüyorum. Sizce bu tarz denemeler yemeğin lezzetini nasıl etkiler?
Kıymalı barbunya tarifi gerçekten iştah açıcı görünüyor. Barbunya fasulyesinin önceden ıslatılması gerektiğini öğrenmek beni şaşırttı. Bu adımı atladığımızda pişirme süresi uzar mı? Ayrıca, yemeğin yanında hangi tür pilavın daha iyi gideceği konusunda bir fikriniz var mı? Kıymalı barbunya ile birlikte yoğurt ve turşu önerisi de güzel, özellikle de yaz aylarında serinletici bir etki yaratabilir. Baharatlar konusunda da denemek istediğim farklı tatlar var; mesela defne yaprağı ekleyerek yemeği biraz daha aromatik hale getirmeyi düşünüyorum. Sizce bu tarz denemeler yemeğin lezzetini nasıl etkiler?
Cevap yaz