Kuru barbunya düdüklüde pişirirken 25-30 dakika beklemek gerektiği yazıyor. Peki, bu süreyi etkileyen faktörlerin neler olduğunu biliyor musunuz? Özellikle barbunyanın yaşı ve kalitesi, düdüklü tencerenin markası gibi detaylar pişirme süresini nasıl etkiliyor? Ayrıca, önceden ıslatma işleminin bu süreçteki önemini merak ediyorum. Sizce, ıslatma işlemi yapmadan pişirmek mümkün mü, yoksa lezzet ve besin değerini kaybeder mi?
Kuru barbunya düdüklüde pişirirken 25-30 dakika beklemek gerektiği yazıyor. Peki, bu süreyi etkileyen faktörlerin neler olduğunu biliyor musunuz? Özellikle barbunyanın yaşı ve kalitesi, düdüklü tencerenin markası gibi detaylar pişirme süresini nasıl etkiliyor? Ayrıca, önceden ıslatma işleminin bu süreçteki önemini merak ediyorum. Sizce, ıslatma işlemi yapmadan pişirmek mümkün mü, yoksa lezzet ve besin değerini kaybeder mi?
Cevap yaz