Kuru barbunya ıslatılmadan pişirildiğinde gerçekten nasıl bir sonuç elde ediliyor? Ben de zaman kısıtlaması nedeniyle bu yöntemi denemeyi düşünüyorum ama sonuçlarda ne gibi farklılıklar olabileceğinden endişeliyim. Özellikle pişirme süresi ve dokusal farklılıklar beni düşündürüyor. Ayrıca sindirim açısından gaz yapıcı etkisinin artabileceği belirtilmiş, bu konuda deneyimi olan var mı? Hızlı pişirme yöntemi kullanarak pişirdiğimde istediğim lezzeti elde edebiliyor muyum? Bu konuda bir öneriniz var mı?
Kuru barbunya ıslatılmadan pişirildiğinde gerçekten nasıl bir sonuç elde ediliyor? Ben de zaman kısıtlaması nedeniyle bu yöntemi denemeyi düşünüyorum ama sonuçlarda ne gibi farklılıklar olabileceğinden endişeliyim. Özellikle pişirme süresi ve dokusal farklılıklar beni düşündürüyor. Ayrıca sindirim açısından gaz yapıcı etkisinin artabileceği belirtilmiş, bu konuda deneyimi olan var mı? Hızlı pişirme yöntemi kullanarak pişirdiğimde istediğim lezzeti elde edebiliyor muyum? Bu konuda bir öneriniz var mı?
Cevap yaz