Kuru barbunya islatmadan pişirmek için gerçekten pratik yöntemler var mı? Basınçlı tencere kullanarak pişirme süresi kısaldığı için mi tercih ediliyor? Ayrıca kaynar suda pişirme yönteminin lezzeti etkilediğini duydum, bu doğru mu? Fırında pişirmenin lezzet artırıcı bir etkisi olduğunu belirtiyor, peki bu yöntemi ne zaman tercih etmeliyim? Kuru barbunya pişirirken baharatların eklenme zamanı hakkında daha fazla bilgi verebilir misin?
Kuru barbunya islatmadan pişirmek için gerçekten pratik yöntemler var mı? Basınçlı tencere kullanarak pişirme süresi kısaldığı için mi tercih ediliyor? Ayrıca kaynar suda pişirme yönteminin lezzeti etkilediğini duydum, bu doğru mu? Fırında pişirmenin lezzet artırıcı bir etkisi olduğunu belirtiyor, peki bu yöntemi ne zaman tercih etmeliyim? Kuru barbunya pişirirken baharatların eklenme zamanı hakkında daha fazla bilgi verebilir misin?
Cevap yaz