Kuru barbunya pişirme sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar gerçekten önemli. Özellikle 8 saat bekletmenin pişirme süresini kısalttığını öğrenmek benim için ilginçti. Sizce de bu kadar uzun süre bekletmek, zaman açısından bir zorunluluk mu, yoksa pişirme sonuçlarını gerçekten etkileyen bir gereklilik mi? Ayrıca, baharatları pişirme sonuna doğru eklemek, sertleşmeyi önlemek açısından mantıklı görünüyor. Denediğinizde bu yöntemlerin etkisi nasıl oldu?
Kuru barbunya pişirme sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar gerçekten önemli. Özellikle 8 saat bekletmenin pişirme süresini kısalttığını öğrenmek benim için ilginçti. Sizce de bu kadar uzun süre bekletmek, zaman açısından bir zorunluluk mu, yoksa pişirme sonuçlarını gerçekten etkileyen bir gereklilik mi? Ayrıca, baharatları pişirme sonuna doğru eklemek, sertleşmeyi önlemek açısından mantıklı görünüyor. Denediğinizde bu yöntemlerin etkisi nasıl oldu?
Cevap yaz