Kuru barbunya yemeği yapmak için düdüklü tencere kullanmanın bu kadar pratik olduğunu biliyor muydunuz? Özellikle önceden ıslatma işlemi ile pişirme süresinin kısaldığını öğrendiğimde çok sevindim. Yemeğin içindeki malzemeler, zeytinyağı ve baharatların uyumunu düşünmek bile iştah açıcı. Pişirme süresinin 20-25 dakika olması da, düdüklü tencere ile zaman kazanmanın harika bir yolu. Servis önerilerinde ise pilav veya bulgur pilavı ile birlikte sunmanın yemeğin besin değerini artıracağına dair bilgi vermesi de hoşuma gitti. Peki, bu yemeği daha önce denediniz mi? Nasıl bir sonuç aldınız?
Kuru barbunya yemeği yapmak için düdüklü tencere kullanmanın bu kadar pratik olduğunu biliyor muydunuz? Özellikle önceden ıslatma işlemi ile pişirme süresinin kısaldığını öğrendiğimde çok sevindim. Yemeğin içindeki malzemeler, zeytinyağı ve baharatların uyumunu düşünmek bile iştah açıcı. Pişirme süresinin 20-25 dakika olması da, düdüklü tencere ile zaman kazanmanın harika bir yolu. Servis önerilerinde ise pilav veya bulgur pilavı ile birlikte sunmanın yemeğin besin değerini artıracağına dair bilgi vermesi de hoşuma gitti. Peki, bu yemeği daha önce denediniz mi? Nasıl bir sonuç aldınız?
Cevap yaz