Barbunya pişirirken Tefal düdüklü tencerenin avantajlarını gerçekten deneyimlemiş biri olarak sorularım var. Islatılmış barbunya için 15-20 dakikalık süre yeterli mi, yoksa daha kısa bir süre denemeli miyim? Düdüklü tencereyi kullanırken basıncın doğal olarak düşmesini beklemek gerektiğini biliyorum ama bu süreyi nasıl daha doğru tahmin edebilirim? Ayrıca tuz ekleme konusunda dikkat edilmesi gerekenleri göz önünde bulundurursak, pişirme sonrası eklediğim tuzun lezzeti nasıl etkiliyor? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Barbunya pişirirken Tefal düdüklü tencerenin avantajlarını gerçekten deneyimlemiş biri olarak sorularım var. Islatılmış barbunya için 15-20 dakikalık süre yeterli mi, yoksa daha kısa bir süre denemeli miyim? Düdüklü tencereyi kullanırken basıncın doğal olarak düşmesini beklemek gerektiğini biliyorum ama bu süreyi nasıl daha doğru tahmin edebilirim? Ayrıca tuz ekleme konusunda dikkat edilmesi gerekenleri göz önünde bulundurursak, pişirme sonrası eklediğim tuzun lezzeti nasıl etkiliyor? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz